EEN EERSTE KENNISMAKING

  
KMK Karweien is een lokale bouwbedrijf actief in de regio van Brugge, Maldegem, Eeklo, Aalter en de rest van Meetjesland. Bij ons kunt u zowel voor nieuwbouw als voor A tot Z renovatie terecht.
Als familiebedrijf waarderen wij sterk uw vertrouwen!
Door de jaren heen is ons bouwbedrijf sterk gegroeid en geëvalueerd. Wat helemaal hetzelfde is gebleven is de toewijding om uitstekende dienstverlening te leveren, consistent en effectief te presteren, en elk project op tijd af te werken. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke relatie die de verwachtingen doet overstijgen.

 

 

 

 
 

ONZE KERNWAARDEN

KWALITEIT

Kwaliteit staat centraal in alles wat wij doen en in weinig andere sectoren is het zo belangrijk. Aandacht aan en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit maakt deel uit van de jobomschrijving van ieder van ons team.  Het is tegelijk een mentaliteit en een continue proces die actief opgevolgd wordt door de zaakvoerder.

WAARDE

Waarde wordt gereflecteerd in onze toewijding om het allerbeste resultaat te leveren dankzij effectieve processen en het meest optimale gebruik van uw middelen. Ervaren en bekwame projectmanagement, gekoppeld aan superieure uitvoering, zorgen ervoor dat we keer achter keer elk project op tijd en binnen het budget opleveren.

RELATIE

Stiptheid betekent veel meer dan enkel op tijd zijn.  Het wijst in de eerste plaats op respect, zowel voor de ander als voor zichzelf. Ook bij onvoorziene omstandigheden doen wij er alles aan om de oorspronkelijk afgesproken termijn te halen.